fbpx

Què puc podar a la tardor?

Jardineria/Agricultura

La tardor porta amb si un canvi en el paisatge del teu jardí. A mesura que les fulles cauen i les temperatures baixen, és el moment ideal per a dur a terme una poda estratègica que beneficiarà la salut i l’aparença de les teves plantes en les pròximes estacions. En Llaberia Hydraulic Shop, explorarem les plantes que has de considerar podar a la tardor i com fer aquesta tasca de manera efectiva.

Arbres de Fulla Caduca:

Quan Podar: A mesura que les fulles canvien de color i cauen, és el moment adequat per a podar arbres de fulla caduca. Retira les branques mortes o malaltes i dona forma a l’estructura de l’arbre per a fomentar un creixement saludable en la primavera.

Arbustos de Flors d’Estiu:

Quan podar: Després que els arbustos de flors d’estiu hagin completat la floració, a la tardor és el moment de podar. Elimina les flors pansides i ajusta la forma dels arbustos.

Rosers:

Quan podar: Els rosers es poden podar a la tardor per eliminar branques danyades o malaltes. Això els permet enfocar la seva energia en el creixement de noves flors la temporada que ve.

Plantes Perennes:

Quan Podar: A mesura que les plantes perennes comencen a marcir-se a la tardor, retalla les parts seques i pansides per mantenir un aspecte ordenat.

Gespa:

Quan podar: Ajusta l’alçada de tall de la gespa a una posició lleugerament més baixa a la tardor. Això ajuda a prevenir malalties i mantenir una gespa saludable durant l’hivern.

Plantes de Bulbs:

Quan Podar: Després que les plantes de bulbs hagin florit i les seves fulles es tornin grogues i pansides, pots podar-les a prop del terra.

Arbustos de Fulla Perenne:

Quan podar: A finals de tardor, pots donar forma als arbustos de fulla perenne per mantenir la seva aparença i controlar-ne la mida.

La poda de tardor és una part important de la cura del teu jardí. En podar les plantes adequades aquesta temporada, pots promoure un creixement saludable, controlar la mida i millorar l’aparença general del teu paisatge. A Llaberia Hydraulic Shop, us oferim eines de poda d’alta qualitat i assessorament expert perquè el vostre jardí llueixi espectacular durant tot l’any.


Vols assabentar-te de tot el nostre contingut? Segueix-nos a les nostres Xarxes Socials i sigues el primer o la primera a gaudir de les nostres ofertes i promocions!