Fabricació pròpia

Dissenyem i fabriquem productes d’alta qualitat per donar tot tipus de solucions en la fabricació d’accessoris i sistemes per la canalització hidràulica professional.

Què fabriquem?

Llaberia Group acumula 40 anys d’experiència com a productors de caldereria plàstica. Gràcies a la nostra producció integrada en una fàbrica pròpia podem oferir al client una àmplia gamma de productes, així com la possibilitat de fabricar productes a mida no catalogats, de fins a 1600 mm de diàmetre, amb la finalitat d’oferir les solucions hidràuliques pertinents en cada projecte.

Som especialistes en la injecció i manipulació de peces de polietilè (PE). Produïm accessoris per a canonades de pressió de grans diàmetres, fins a 1600 mm de diàmetre, en polietilè (PE) i polipropilè (PP). 

També fabriquem i comercialitzem qualsevol tipus d’accessori en PVDF, PVC i PRFV. A més, durant els últims anys ens hem especialitzat en la fabricació de productes dirigits a indústria química, alimentària i farmacèutica mitjançant el nostre know-how en plàstics tècnics. 

Tipus de productes

A la fàbrica de Llaberia Group produïm tant articles estàndard com peces especials amb les especificacions que el client demani en algun dels nostres materials termoplàstics. També disposem de la possibilitat de mecanitzar en plàstics tècnics qualsevol tipus de peça, tant en petites com grans sèries. 

Accedeix directament a l’àrea de productes propis de Llaberia Group on trobaràs alguns dels articles estàndard que tenim a la teva disposició amb la nostra marca personal. Tria aquells que més s’adaptin a les teves necessitats!

Descarrega el nostre catàleg de productes

Segons les instruccions del pla d’alerta nacional estem seguint les mesures preventives internes pertinents per tal de protegir els nostres treballadors i els nostres clients del Covid-19. En conseqüència, en els punts de venda de Llaberia Hydraulic Shop hem implementat un horari especial y les accions necessàries per frenar el contagi.
Contacta amb nosaltres, gestiona comandes, i realitza sol·licituds via web i/o via mail i rebràs atenció personalitzada el més aviat possible. Recorda que també seguim disponibles a través de les nostres xarxes socials o trucant al 977 814 009.
En els temps més complicats, a Llaberia Group volem facilitar-te les coses.