fbpx

MAQUINÀRIA PER SOLUCIONS HIDRÀULIQUES

A Llaberia Group tenim una altra línia de negoci dedicada al servei de venda i lloguer de maquinària hidràulica per aquells clients que la precisin en les seves obres.

LLABERIA fa més de 15 anys que proporciona un servei de lloguer i venda de maquinària per a la soldadura de canonades i accessoris termoplàstics.

Per poder treballar en el mateix lloc de l’obra, comptem amb una flota de més de 150 màquines: PT’s per a soldadura a tope fins a grans diàmetres (1.600 mm), electrosoldables i socket.

Els nostres objectius són oferir qualitat, solucions, adaptabilitat, assessorament tècnic i un excel·lent servei.

LLABERIA ofereix maquinària nova i d’ocasió: PT’s per soldadura de gom a gom fins a grans diàmetres (1.600 mm), electrosoldables i socket.

Disposem de la venda de màquines de Registre de soldadura amb impressió (LDU) per a les màquines de soldadura a tope. El LDU és un lector amb impressió de les dades de soldadura a tope. Introduint els paràmetres del tub a soldar, al final de cada soldadura el LDU imprimirà un informe indicant si la soldadura és correcta o no. El control s’exerceix sobre la pressió, temperatura, temps d’operació i refredament. 

Qualsevol paràmetre que no s’ajusti als marges de la normativa de soldadura, generarà un informe negatiu d’aquesta, havent de realitzar de nou dita soldadura per a obtenir un informe positiu. .

Treballem amb diferents marques i fabricadores, sempre buscant la màxima qualitat del producte, aconseguint així un millor servei per al client.

LLABERIA lloga maquinària de soldadura a tope de canonades fins a grans diàmetres (1.600 mm) i accessoris termoplàstics com electrosoldables i socket.

Les màquines compten amb totes les garanties tècniques i de seguretat ja que els tècnics especialitzats en manteniment de Llaberia Group revisen i posen en marxa les màquines abans i després de realitzar cada servei..

Durant el període de lloguer d’una de les màquines, els responsables tècnics i d’atenció al client estaran a la disposició del client per resoldre totes les consultes o dubtes que puguin sorgir durant el seu ús.