fbpx

QUI SOM

Benvinguts a la nostra empresa Llaberia Group!

40 anys d’experiència canalitzant l’aigua avalen una trajectòria empresarial especialitzada en el sector hidràulic. Solucions hidràuliques globals des de la fabricació de productes fins a la gestió integral d’instal·lacions hidràuliques.

Per què triar-nos?

Gràcies a un expert equip de professionals en la canalització de l’aigua, sabem com resoldre qualsevol repte hidràulic que se’ns posi per davant. El nostre concepte de solucions hidràuliques globals va des de la fabricació de productes fins a la gestió integral d’instal·lacions hidràuliques.

Disposem de 40.000 m2 d’instal·lacions destinades al disseny, la producció, el magatzematge i la comercialització de productes, components, accessoris i sistemes per a la canalització hidràulica professional. 

La nostra visió

Seguir el camí de la consolidació com empresa líder en el sector hidràulic a través de la innovació, creativitat i bon servei per aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients.

La nostra missió

Oferir qualitat

Donar solucions

Adaptabilitat

Orientació 100% al servei

Assistència tècnica necessària en el sector hidràulic

Els nostres valors

INTERNACIONALITZACIÓ

LLABERIA  té vocació de créixer. Una vocació que ens ha permès que els nostres productes i serveis estiguin presents en diversos mercats internacionals.

Es treballa des de fa diversos anys de forma activa en la cerca de nous clients, gestió d’actuacions internacionals de promoció, seguiment de projectes, servei d’atenció personalitzada, etc. Aprofitem la participació en fires per llançar nous productes, obtenint en alguna ocasió, reconeixements a la qualitat dels nostres productes.

En general, en aquests anys s’ha aconseguit una expansió de la marca Llaberia Plastics en més de 20 països, al voltant d’Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica Central. El nostre objectiu és continuar enfortint la nostra presència a nivell internacional, associant la nostra marca a un producte professional i de qualitat.