fbpx

Delegacions

Llaberia Group compta amb dos punts físics a la província de Tarragona per a oferir als seus clients tots els seus productes hidràulics en l’àmbit local i amb una major proximitat.

Llaberia actualment gestiona dos punts físics com una altra de les seves unitats de negoci, ja que estan totalment vinculades a la seva activitat professional. La primera d’elles va ser la que es troba a Montbrió del Camp, on es troba la seu de l’empresa, i la segona està a punt de ser inaugurada al polígon Agro Reus de la ciutat de Reus, Tarragona.
Es tracta de dues botigues pròpies que sumen més de 5.000 m2 de superfície comercial destinats a la venda al professional – en format autoservei – d’una gran varietat de productes hidràulics per a piscines, tractament d’aigües, aplicacions químiques, agricultura, jardineria, lampisteria i obra civil.
Mitjançant els dos punts físics de venda, l’objectiu de Llaberia Group és oferir al particular i a l’instal·lador professional de la zona un servei total i de proximitat, per això les botigues estan situades en zones molt afins a la seva activitat.
En totes dues delegacions hi ha una zona d’aparcament propi, i un equip de professionals que ofereixen assessorament tècnic a tot el client que el necessiti.

Reus

Polígono Agro-Reus, Calle Recasens Mercadé, num.71, 43206 – Reus, Tarragona (España)

977 106 222

Montbrió del camp

Ctra. de Reus, Km. 8 43340 – Montbrió del Camp, Tarragona (España)

977 81 40 09

Marques

A Llaberia Group comptem amb les marques de millor qualitat del sector amb la finalitat de satisfer les necessitats dels nostres clients de la manera més òptima. Aquestes són algunes de les marques amb les quals col·laborem a la nostra empresa!