fbpx

LA NOSTRA HISTÒRIA

Trajectòria empresarial de Llaberia Group

Actualitat

Esment al producte de més qualitat, juntes Llaberia-Klinger, a Cubagua (Cuba)
Esment al producte de més qualitat, juntes Llaberia-Klinger, a Cubagua (Cuba)

Recentment en l’última edició de la fira Cubagua, l’empresa hidràulica rep un esment al millor producte de qualitat, per les noves juntes Llaberia-Klinger, unes noves juntes que s’adapten a la instal·lació i que no necessiten ser reapretades.

Consolidació departament propi de prevenció
Consolidació departament propi de prevenció

Llaberia Group consolida el seu propi departament intern de prevenció mitjançant l’obtenció dels dos certificats necessaris per a desenvolupar aquesta activitat: la OSHAS18001 i el certificat de Servei de prevenció propi, atorgat per l’empresa Impremet. Aquest fet ha facilitat a l’empresa poder treballar amb grans empreses i sense la necessitat de la intervenció de tercers.

Nova imatge corporativa
Nova imatge corporativa

Es realitza un canvi d’imatge corporativa i s’impulsa la marca en l’àmbit digital. Gràcies a això, es consolida el departament de Màrqueting. El nom de la marca passa a ser Llaberia Group, en lloc de Llaberia Plastics, que es manté només com el nom fiscal de l’empresa.

Medalla d’or al producte de més qualitat, el PP-R, en Cubagua
Medalla d’or al producte de més qualitat, el PP-R, en Cubagua

Reben el premi medalla d’or pel producte de més qualitat, el PP-R contra incendis, plàstic que substitueix les canalitzacions d’acer al carboni.

Nova botiga a Tarragona
Nova botiga a Tarragona

Nova botiga en el polígon Francolí de Tarragona amb la intenció d’ampliar la seva cartera de clients en una àmplia zona que pot arribar fins al Penedès, així com convertir en estables els clients esporàdics de la zona.

Grans progressos com a instal·ladors
Grans progressos com a instal·ladors

La crisi aporta noves visions a l’empresa en l’àmbit de la instal·lació. A part de la cerca de nous mercats internacionals, el fet que l’obra pública fos molt escassa, fa que l’empresa busqui nous reptes principalment en l’àmbit del medi ambient (abocadors, plantes de compostatge, depuradores, estacions de tractament d’aigua potable, etc.), així com en l’àmbit de protecció contra incendis. Aquests dos pilars són els que donen una nova perspectiva de futur en l’empresa actualment.

Inici del procés d’internacionalització
Inici del procés d’internacionalització

Prevenint una possible crisi pròxima i donant suport des de gerència a una visió internacional, Llaberia Plastics formalitza el seu departament d’exportació en 2010. Des de llavors es treballa de forma activa en la cerca de nous clients. En relació a això, l’empresa fa una inversió extraordinària en l’equip del laboratori per als controls de qualitat i assajos dels productes fabricats, obtenint així certificacions de qualitat com a ISO 9001, WRAS i Attestation de Conformite Sanitaire.

Guardó al “Millor Comerç Competitiu” dels premis PIMEC
Guardó al “Millor Comerç Competitiu” dels premis PIMEC

Aquest mateix any reben el guardó al “Millor Comerç Competitiu” dels premis PIMEC i el “Ser Botiguer” dels Premis de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus.

Noves Instal·lacions
Noves Instal·lacions

Nova estructura de 5500 m2 en substitució a l’anterior. 3600 m2 destinats a la venda al professional del sector hidràulic i 2000 m2 a oficines, sales de reunions, sales de conferències i magatzems. A causa de  la major superfície en el nou establiment s’incorporen a la venda nous productes i s’implanta un sistema de venda d’autoservei, exposant tots els articles a l’abast del client. Es va començar a invertir en formació tècnica dels productes per al personal de venda al públic per oferir un millor assessorament als clients.

Nova nau de producció
Nova nau de producció

Es construeix una nau de producció de 3000 m2 substituint les anteriors. Incorporen dos injectors per fabricar peces de PE passant a ser l’única empresa en l’àmbit estatal que desenvolupa aquesta activitat. Ampliació de la plantilla fins a 40 treballadors. Es va continuar invertint en maquinària única en l’estat espanyol per a soldar tubs i accessoris plàstics de grans diàmetres. En instal·lació es comença treballar per grans constructores d’obra civil i obra pública. Constitució d’una nova societat independent de Llaberia Plàstics S.L. denominada Llaberia Obra Hidràulica, on part dels treballadors passarien a formar part.

Fabricació pròpia
Fabricació pròpia

Primera màquina per la producció pròpia de peces manipulades de PE (polietilè). Enfront d’un creixement de la demanda d’aquests articles es va condicionar una nau ja existent juntament amb l’adquisició de noves màquines per ampliar la gamma de peces manipulades de PE.

Progrés
Progrés

Aquesta activitat va progressar satisfactòriament, augmentant el volum d’instal·lacions i la venda d’alguns accessoris. Davant aquesta nova demanda, en 1986 es construeix un petit establiment de 340 m2 destinats a la venda.

Inicis
Inicis

Llaberia Plástics S.L. va ser fundada en 1994, però els seus inicis es remunten a l’any 1979. L’empresa comptava amb una plantilla de tres treballadors i estava diversificada en diferents activitats, majoritàriament la instal·lació de reg en el sector agrícola i la jardineria en l’àmbit comarcal.