fbpx

Instal·lacions hidràuliques

Treballem en el sector industrial, químic i farmacèutic, d’obra civil, agroalimentari i enginyeria mediambiental, contra incendis, construcció de piscines i jardins públics. Mitjançant les nostres instal·lacions hidràuliques globals volem donar proveïment, subministrament i distribució d’aigua i altres fluids a tota mena de superfícies.

Realitzem les instal·lacions juntament amb tots els elements i/o aparells sanitaris que siguin necessaris. En cada projecte el nostre objectiu sempre és garantir al client el bon funcionament i la qualitat de les nostres instal·lacions.

Al llarg d’aquests anys la nostra expansió ha arribat fins al sector industrial, a l’execució d’obra civil, el sector de medi ambient i al sector agroalimentari. Abastem també l’enginyeria mediambiental (en abocadors i plantes de compostatge) i l’enginyeria agroalimentària en l’àmbit de l’aqüicultura.

Assessorament

Assessorem i dissenyem les instal·lacions, accessoris o equips segons la necessitat del client. Posteriorment ens encarreguem de dirigir i executar l’obra que sigui convenient.

Oficina tècnica

Gràcies a la nostra oficina tècnica especialitzada i de gran experiència, sempre aconseguim els nostres objectius i satisfem les necessitats dels clients arribant a l’excel·lència. Els acompanyem durant tot el procés d’execució del projecte per estar al comandament dels inconvenients que puguin sorgir.

Projectes clau en mà

A Llaberia Group donem la possibilitat als nostres clients de dissenyar-los un projecte des de zero. Incloent el subministrament de materials i maquinària; el transport d’aquests; la realització de les obres civils; la instal·lació i muntatge, i la posada a punt i en funcionament de l’obra plantejada.

Manteniment

Per tal d’oferir un servei integral i amb capacitat de solucionar de manera global i rigorosa qualsevol inconvenient, donem els serveis de manteniment i reparació a aquells que ho requereixin.

Tipus d’instal·lacions