Reg per Jardineria

Llaberia Group duu a terme qualsevol projecte de sistema de reg per a jardineria p煤blica mitjan莽ant les millors instal路lacions hidr脿uliques amb la finalitat d'obtenir els resultats m茅s 貌ptims. Disposem de les solucions hidr脿uliques m茅s pr脿ctiques i innovadores per a un reg efica莽 i amb precisi贸.

Realitzem sistemes de reg i instal路lacions hidr脿uliques per a reg esportiu, com camps de futbol o camps de golf, i reg de jardineria p煤blica i municipal. Ens atrevim amb qualsevol repte que ens proposeu que estigui a les nostres mans!

Som una empresa compromesa amb el medi ambient, i per aquest motiu duem a terme reg sostenible que nom茅s consumeixi l'aigua necess脿ria. A part de amb el fi d'estalviar, tamb茅 ens preocupem per ser conseq眉ents amb el nostre entorn.

Sistemes de reg esportiu

Oferim als nostres clients la millor soluci贸 per les seves necessitats de reg. Brindem els elements, equips i automatitzacions m茅s avan莽ades que es necessiti per cada projecte. Programadors, v脿lvules, aspersors, accessoris, etc.

Els nostres automatismes s贸n totalment recomanables, s'emmotllen a qualsevol gespa i ens posicionen com a l铆ders en el sector.

Les nostres instal路lacions poden realitzar-se tant per camps esportius de gespa artificial com natural. 

Campos esportius

L'assessorem sobre els articles i els serveis que podem oferir per a estadis o complexos esportius. Desenvolupem els projectes tenint en compte la seguretat dels jugadors i les persones que vagin a utilitzar aquest espai

Camps de golf

Disposem de les solucions adequades per al reg d'un camp de golf. Sistema de descodificadors, aspersoresespec铆fics, filtraci贸, canonades, accessoris de reg, etc. Estem oberts a instal路lar qualsevol altre sistema que el client requereixi i que estigui al nostre abast.

Sistemes de reg municipal

Espanya 茅s considerada un dels pa茂sos m茅s 脿rids a nivell europeu, i en moltes zones hi ha d猫ficit en quan a instal路lacions hidr脿uliques. La nostra empresa brinda les solucions hidr脿uliques necess脿ries per proveir reg i automatitzacions en el reg en qualsevol espai enjardinat de car脿cter p煤blic que el requereixi, sigui com sigui la seva dimensi贸. Regs autom脿tics per zones comercials, parcs i jardins p煤blics o altres espais verds, automatitzacions globals, etc.

Gestionem el sistema de reg del client amb molta flexibilitat basant-nos en el disseny i les instal路lacions que necessiti. Oferim diversitat d'opcions segons els requisits de cada projecte.

Personalitzem el teu projecte de reg!

Li presentem l'oportunitat de demanar-nos ajuda per a realitzar el seu projecte de reg integral, des de zero. Gr脿cies a la nostra extensa experi猫ncia en el sector podem dissenyar i dur a terme el seu projecte personalitzat assegurant l'猫xit. A partir de factors com la ubicaci贸, els recursos naturals, el tipus de s貌l i la fauna realitzarem el sistema de reg m茅s eficient.

Projectes

Jardineria