fbpx

Accessoris injectats HDPE

Som especialistes en el disseny i la fabricació dels nostres propis accessoris injectats en polietilè d’alta densitat (HDPE) ja llestos per a l’ús dels nostres clients.

Fabriquem una àmplia gamma d’accessoris injectats en HDPE que es caracteritzen pel seu alt grau de resistència a la corrosió que permet el seu ús universal en diferents aplicacions de caràcter industrial.

Alhora, a Llaberia Group assegurem el compliment dels paràmetres de qualitat i seguretat necessaris, amb la finalitat de garantir els accessoris més efectius. Comptem amb el certificat corresponent que certifica la qualitat del nostre producte, el certificat Applus.

A més, tenim un nom de marca pròpia per a denominar als nostres accessoris injectats PE, la marca FITAC. 

Oferim una àmplia varietat d’accessoris injectats en polietilè d’alta densitat (HDPE 100) des de petits a grans diàmetres, fins als 1600 mm.

Fabriquem una gran varietat d’accessoris injectats, tals com colzes, tes, valones, reduccions, taps, etc.

Propietats del producte:

  • Alta resistència als productes químics
  • Excel·lents paràmetres de processament
  • Alta tenacitat i rigidesa
  • Múltiples camps d’aplicació

Àmbits d’aplicació:

Proveïment d’aigua, agricultura i ramaderia, automòbils, construcció de vaixells, construcció de piscines, construcció portuària, construcció subterrània, dipòsits d’aigua potable, dessalinització d’aigua marina, energies renovables, ferrocarrils, geotèrmia, indústria farmacèutica i bioindústria, enginyeria d’abocadors, instal·lació química, mineria, piscicultura, plantes depuradors, producció d’aliments, etc.