fbpx

Absorció, ventilació i rentat de gasos

Fabriquem peces en materials plàstics per a absorció, ventilació i rentada de gasos, sobretot per a finalitats mig ambientals.

Estem especialitzats en el tractament de les emissions de gasos. Per aquest motiu valorem les peculiaritats de cada empresa i client que precisi dels nostres serveis, adaptant-nos als requisits de cada projecte.

Proporcionem solucions totalment personalitzades per cobrir diferents necessitats en aplicacions industrials o de laboratori en les quals es requereixi rentar o depurar gasos contaminants.

La innovació i l’ús de les tecnologies més actualitzades ens permet aconseguir l’excel·lència en els nostres serveis, fins i tot davant els projectes de més complexitat.

Fabriquem totalment a mida el conjunt de canonades, accessoris, dilatadors, valvuleria i reixetes automàtiques per les instal·lacions de ventilació en indústries químiques, plantes de compostatge, etc.

Dissenyem i desenvolupem diferents sistemes de depuració i rentada de gasos amb les peces dels materials plàstics més adequats segons el projecte.

Formulari