fbpx

LA CITRONEL·LA: USOS I BENEFICIS

La citronel·la: usos i beneficis
Jardineria/Agricultura

En aquesta ocasió, volem endinsar-nos en un tema fascinant, la citronel·la: usos i beneficis. En aquest article, et portarem a explorar les propietats i avantatges que la citronel·la pot aportar al nostre dia a dia.

La citronel·la és una planta originària de països tropicals, especialment de regions d’Àsia i del Pacífic. Els compostos citronel·lal i el geraniol són els responsables de la seva característica aroma fresca i cítric, i també de la seva efectivitat per a repel·lir insectes.

Al llarg de la història s’ha utilitzat la citronel·la per a protegir-se de les picades de mosquits i altres insectes. També s’ha emprat com a part de rituals medicinals i pràctiques en diferents cultures.

Amb el temps, el coneixement sobre les propietats repel·lents l’ha portat a la seva aplicació en diversos productes, com a veles, olis essencials, locions i altres repel·lents naturals.

En l’actualitat, la citronel·la continua sent valorada com una alternativa natural i eco-amigable als repel·lents d’insectes químics.

Algunes de les aplicacions que podem destacar de la citronel·la són les següents:

  • Repel·lent d’insectes: s’utilitza en productes com a veles, olis essencials, locions i esprai per a repel·lir mosquits i altres insectes.
  • Aromateràpia: L’aroma refrescant i cítric de la citronel·la s’utilitza en l’aromateràpia per a promoure la relaxació, reduir l’estrès i millorar l’estat d’ànim.
  • Veles i ambientadors: Les veles de citronel·la i els ambientadors proporcionen una aroma agradable mentre actuen com a repel·lents naturals d’insectes en espais interiors i exteriors.
  • Cura personal: La citronel·la s’inclou en locions i cremes per a la cura de la pell, ja que pot ajudar a mantenir allunyats als insectes mentre hidrata la pell.
  • Control de plagues en jardineria: La citronel·la s’usa en forma de plantes o olis essencials per a mantenir allunyades a les plagues dels jardins i àrees exteriors.
  • Repel·lent de puces i paparres en mascotes: La citronel·la també s’utilitza en productes per a la cura de mascotes, com a collarets i xampús, per a repel·lir puces i paparres de manera natural.
  • Desinfectant i netejador natural: Els olis essencials de citronel·la tenen propietats antimicrobianes i es poden usar en solucions de neteja per a desinfectar superfícies.
  • Alleujament de la tensió muscular: Alguns olis de citronel·la s’utilitzen en massatges terapèutics per a ajudar a alleujar la tensió muscular i promoure la relaxació.

Després de descobrir els beneficis de la citronel·la en Llaberia Hydraulic Shop estem més que preparats perquè puguis gaudir de la seva aroma i els seus beneficis en menys de 48 hores.


PREBEN GEL CITRONELA CONO DOSIFICADOR MASSÓ

El toc perfecte per a un ambient acollidor i relaxant


Descubre los beneficios de la citronela en Llaberia Hydraulic Shop

PREBEN GEL CON CITRONELA 200 ML MASSÓ

Impregna l’ambient amb fresca fragància a llimona


A què estàs esperant? Adquireix els millors productes a la nostra botiga en línia o passa’t per una de les nostres botigues físiques! Descobreix els beneficis de la citronel·la en Llaberia Hydraulic Shop!

Vols assabentar-te de tot el nostre contingut? Segueix-nos en les nostres Xarxes Socials i sé el primer a gaudir de les nostres ofertes i promocions!