fbpx

Peces especials a mida

Fabriquem peces especials a mesura en diverses grandàries i materials plàstics per a solucions hidràuliques. Personalitzem cada peça segons les especificacions de cada client.

A més de la gamma de productes de fabricació pròpia amb la que comptem, oferim a tots els nostres clients una última categoria. Aquesta categoria es caracteritza per posar a l’abast dels clients la peça o peces que necessiti, dissenyades des de zero.

Amb la finalitat d’oferir un servei integral als nostres clients, a Llaberia Group  brindem el disseny, desenvolupament i fabricació de qualsevol peça a mesura totalment personalitzada baixa comanda prèvia.

A més, disposem de les innovacions i les tecnologies més actualitzades del sector per obtenir les millors peces, de complexitat, resistència i de més qualitat del mercat.

Podem realitzar la peça o peces que el client requereixi en qualsevol grandària, des de petits fins a grans diàmetres, mitjançant qualsevol plàstic tècnic dels quals treballem en Llaberia Group durant els nostres processos de fabricació; PE, PP, PVDF, PVC i PRFV.

Els materials termoplàstics que utilitzem són d’alta qualitat i contenen nombroses prestacions que beneficien a l’efectivitat de la peça.

Els clients que ho sol·licitin també ens podran demanar proves de pressió en els productes que fabriquem a mida per ells. Aquestes proves consisteixen a sotmetre a la peça a la pressió màxima dels tubs o accessoris utilitzats per a confirmar que ho suporta correctament i que no existeixen fugides.

Formulari