fbpx

Canonada ranurada i perforada

Fabriquem canonades ranuradas i perforades amb finalitats mig ambientals i/o d’obra civil. Utilitzem els materials plàstics més adequats, tals com; PE, PP i PVC.

A més de l’ús de les canonades ranuradas i perforades en el sector medi ambiental, una altra de les aplicacions més habituals en les quals intervenen és en la producció de petroli pesat i extra pesat en pous horitzontals mitjançant l’ús de tècniques d’extracció com a estimulació cíclica de vapor, per drenatge per gravetat assistit amb vapor o en la producció de carbó metà en pous horitzontals.

D’una banda, fabriquem canonades ranuradas i perforades en les mesures més habituals que el client acostuma a demanar i d’altra banda, estem altament qualificats per realitzar qualsevol peça sota plànol que el client ens plantegi. 

En les nostres instal·lacions fabriquem canonades de tipus ranurat o perforat a partir de diàmetre 63 mm fins a 400 mm. Treballem amb diferents diàmetres de forat o perforació, diferents distàncies i graus 1/3, 2/3, 3/3, 1/4, 2/4, 3/4 i 4/4.

Aquest tipus de canonada és la més adequada per solucions medi ambientals, com el drenatge d’aigües, gasos en abocadors o captacions de biogàs, i també per a obres civils i esportives, etc.

A més de les grandàries més estandarditzades, en la nostra factoria també podem realitzar canonades ranurades i perforades personalitzades seguint les especificacions del client, sempre que siguem aptes per a això.

La fabricació a mesura de les nostres canonades destaca per la seva alta qualitat que proporciona unes característiques en el filtrat excepcionals i una llarga vida útil.

Formulari