fbpx

DESCOBREIX EL REG INTEL·LIGENT

Descubre el riego inteligente
Jardineria/Agricultura

Descobreix en el blog de Llaberia Group els beneficis del reg intel·ligent de la mà del programador solar Atles II de Spherag.

Avui parlarem sobre els programadors solars i els seus avantatges i beneficis. Com tots ja sabem, són una forma excel·lent d’aprofitar-nos dels recursos naturals i ser més respectuosos amb el medi ambient.

Com funcionen els programadors solars?

Els programadors solars utilitzen l’energia solar com a font d’alimentació, la qual cosa els fa altament eficients i respectuosos amb el medi ambient. En aprofitar l’energia renovable del sol, es desprenen de la necessitat elèctrica de la xarxa, reduint costos a llarg termini i disminuint la petjada de carboni.

A més, són autònoms i flexibles, ja que no requereixen estar connectats a una font d’alimentació externa. Això és un avantatge ideal per a ubicacions remotes o àrees on la connexió elèctrica és limitada.

Llaberia Hydraulic Shop presenta el reg intel·ligent

Us presentem el programador solar Atles II de Spherag, una solució innovadora que ofereix un control precís i eficient del reg.

El reg d’aquest programador és altament adaptable, ja que pot funcionar amb diferents tipus de sistemes de reg (aspersors de degoteig o de microaspersió). També són compatibles amb diversos sensors i accessoris, la qual cosa permet personalitzar i optimitzar encara més el rendiment del teu sistema de reg.

Beneficis del programador Atles II de Spherag:

  • Fàcil instal·lació i us intuitiu

Té una instal·lació senzilla i no requereix de coneixements tècnics especialitzats. Es pot col·locar en qualsevol lloc (amb accés a llum solar), sense necessitat de cables ni connexions complicades.

  • Monitoreig de manera remota

Pots accedir a través d’una aplicació mòbil o una plataforma en línia al teu programador i ajustar la programació i rebre notificacions en temps real sobre l’estat del teu sistema de reg.

  • Resistent a condicions climàtiques adverses

No estan subjectes a interrupcions d’energia o talls de llum, la qual cosa garanteix un funcionament de confiança i constant del sistema de reg.

Amb el programador solar Atles II de Spherag, podràs programar i ajustar de manera precisa el reg segons les necessitats de les teves plantes, establir horaris de reg, durada i freqüència personalitzats. Això garanteix una distribució òptima de l’aigua i evita el desaprofitament fins a un 30%.

Instal·lar-ho et proporcionarà fins a un 70% d’estalvi respecte a altres programadors!

Aquests beneficis fan que els programadors solars siguin una opció cada vegada més popular per a promoure el reg eficient i sostenible en l’agricultura i la cura de l’entorn. Gràcies a aquests programadors, els usuaris poden maximitzar el rendiment dels seus sistemes de reg mentre redueixen l’impacte ambiental i els costos operatius.

En Llaberia Hydraulic Shop ens preocupem per l’ús d’energies renovables i estem en constant creixement per a oferir-te els productes més eficients del mercat.

Despreocúpate con el riego automatizado

PROGRAMADOR ATLAS PLUS 2 SPHERAG

Permet gestionar la instal·lació agrícola de manera telemàtica i en temps real.

Ara que ja saps sobre els beneficis del reg intel·ligent, t’animes a convertir el teu jardí en un espai més ecològic?


Vols assabentar-te de tot el nostre contingut? Segueix-nos en les nostres Xarxes Socials i sé el primer a gaudir de les nostres ofertes i promocions!