fbpx

Avantatges de tenir un descalcificador a casa

descalcificador domèstic
Tractament de l'aigua

La majoria de nosaltres no estem al corrent dels danys que pot causar en la teva salut consumir aigua no descalcificada, i no tan sols això, sinó també el mal econòmic que et proporcionarà. Si el que volem és beneficiar a la nostra salut i a la nostra butxaca ja és hora que coneguis els avantatges que t’aportarà comptar amb un descalcificador domèstic. Hem viscut durant molts anys consumint aigua calcària sense saber com ens estava perjudicant i sense conèixer totes les aportacions positives que suposaria començar a utilitzar aigua descalcificada.

Saps quins són? A manera resum aquest tipus d’aigua produirà menys avaries en els electrodomèstics, reduirà el teu consum energètic i també consum de productes com el detergent. La qualitat de la neteja a la teva casa millorarà en general, el resultat de la teva roba recentment rentada serà molt més suau, i la teva pell lluirà més terça, suau, neta i sana. Encara no t’has convençut? Aprofundirem!

  1. Amb el descalcificador domèstic estalviaràs diners: hi ha ciutats que tenen una aigua molt més dura, amb la qual cosa a causa de tanta quantitat de calç les canonades es van danyant més ràpid i això fa que cada deu o vint anys com a màxim s’hagin de canviar. Si decidim instal·lar un equip de descalcificació, gràcies a l’aigua lliure de calç aquesta acumulació s’anirà netejant per si sola i desapareixerà dins d’un temps. 
    L’aigua lliure de calç també aportarà resultats positius per a les aixetes, en els quals ja no es crearan obstruccions a causa de la calç, o en els escalfadors, que gràcies al descalcificador l’aigua pujarà de temperatura en menys temps.
    Amb l’aigua descalcificada podràs reduir molt més el consum de detergent en cada rentada, ja que serà més efectiu, el resultat final de la roba serà de més qualitat i allargaràs la vida de cada peça de roba(cotó) un 15% més que usant aigua amb excés de calç. Tot això, a la llarga suposarà un gran estalvi per a tu. 
  2. Amb el descalcificador milloraràs la teva salut: aquesta és una dels millors avantatges del descalcificador d’aigua. Gràcies a aquest sistema notarem grans millores en la nostra salut, tant per dins com per fora i des del primer moment en què deixem d’introduir excés de calç en el nostre organisme. Ho notarem en la pell, després de la dutxa estarà molt més suau i en les personis que sofreixen de dermatitis atòpica els calmarà la picor. A més, també millorarà l’aspecte del nostre cabell i reduirà la caspa. 
  3. Amb el descalcificador domèstic ens comprometem amb el medi ambient: ja hem nomenat en nombroses ocasions el nostre compromís amb el medi ambient i amb tot el que pugui contribuir a la seva millora, així que ens encanten els productes que són responsables en aquest aspecte. El descalcificador ens ajuda a reduir el consum de detergents i sabons que contenen molts productes químics i que resulten molt agressius per al medi ambient durant qualsevol etapa del seu cicle de vida. Per aquest motiu, tenir un equip de descalcificació en la teva llar pot ser una gran inversió, per a tu i per a la resta del planeta.